Noticias de artistas Gran regalo para el hijo de Bergüzar Korel

Gran regalo para el hijo de Bergüzar Korel

admin

Los hijos de Bergüzar Korel y Halit Ergenç nacieron en marzo. Los fanáticos de la pareja también dieron esperanza a los necesitados con el pozo de agua que abrieron en nombre del pequeño Han.

Los miembros de Bergüzar Korel Fun Club que compartieron un mensaje que indica que muchas personas viven con dificultades en el continente africano donde prevalece la sed, anunciaron que el pozo se abrió el 8 de marzo de 2020.

Bergüzar Korel compartió diciendo que estaba muy feliz con esta sorpresa. La actriz dijo: "No puedo evitar agradecerles desde lo más profundo de mi corazón. Es una pesadilla tan feliz que el mundo me hace sentir tan feliz de poder contarte sobre esta belleza mientras luchas tan duro ".

 

Bu gönderiyi Instagram'da gör

 

Güzel Ailem; Tamaño kalbimin en derininden teşekkür etmekten başka bir şey gelmiyor eliminado. Dünya korkunç bir kabus ile böylesine savaşırken sizin yaptığınız bu güzelliğe vesile olmak gerçekten anlatamayacağım kadar mutlu ediyor beni. Puede Han'ım; 40 günlük olduğunda bu virüsten ve yeni yaşam biçimimizden sebep büyüklerimizin yaptığı hiç bir ritüeli yapamadık. Kendimizce tek başımıza dualarla uçurduk 40’nı senin .. Ama bak dünyanın bir ucunda senin adına açılan bu çeşmenin önünde adına dualar okunmuş meğer .. Senin doğumun bir köye su, sağlık, umut olmuş .. Aynen bize olduğun gibi .. Allah bin kez razı olsun hepsinden .. Su gibi berrak Su gibi temiz Su gibi Aziz bir insan ol yavrum. Allah, sana uzun, sağlıklı, huzurlu bir ömür versin. Gelişinle dünyanın bir ucuna dokunan bu iyilik başlangıcın olsun, insanlara, hayvanlara, tüm dünyaya hep iyilik ile güzellikle dokunmana sebep olsun .. Benim güzel @berguzarkoreluniversalfanclub ailem Ne mutlu bana Han ve Ali’min bir sürü amcası, teyzesi, halası, dayısı, kardeşi var .. Dedeleri, büyükanneleri var .. Siz iyi ki varsınız, tüm güzellikleri sizlerle kalp kalbe yaşadığım Için çok mutluyum, dilerim en yakın zamanda atlatırız bu zor zamanları ve kucaklarız birbirimizi. Sizleri çok seviyorum. @berguzarkorel_fanclub

 Berguzar Korel (@berguzarkorel) 'en paylaştığı bir gönderi ()