Noticias de artistas 'Yalancı' dizisinin Mehmet Emir'i Salih Bademci yeni imajıyla şaşırttı! ..

'Yalancı' dizisinin Mehmet Emir'i Salih Bademci yeni imajıyla şaşırttı! ..

umut umut

Salih Bademci hijo zamanların şüphesiz en dikkat çeken isimlerinden. Oyuncunun bir projesi bitiyor, diğeri başlıyor. Blu TV için çekilen 'İlk ve Son' adlı dizide Özge Özpirinçci'yle beraber rol alan başarılı oyuncu şimdilerde Show TV'nin yeni sezondaki iddialı yapımı 'Yalancı' dizisinde izyçıçıı.

'Yalancı'da canlandırdığı' Mehmet Emir Gürsoy 'karakteriyle beğeni toplayan Salih Bademci Elle Türkiye Dergisi'nin Ekim ayı sayısına çarpıcı pozlar verdi. Oyuncunun dergi çekimindeki imajı çok konuşulacak. Salih Bademci pozlarını instagram hesabından takipçileriyle de paylaştı.

'Yalancı' dizisinin Mehmet Emir'i Salih Bademci yeni imajıyla şaşırttı! .. 7

Oyuncu geçtiğimiz günlerde verdiği bir röpojda, 'Jön olmak istemem o elbise bana dar geliyor demişti. Bademci; “Jön dediğimizde aklımızda canlanan şey var ya, o elbise bana dar geliyor. Gereklilikleri de var. Fiziksel ve psikolojik olarak özel yaşantına kadar pek çok açıdan kendini hazırlaman şart. ¡Dert ya! Jön rollere mahkûm kalmış bir sürü erkek oyuncu da artık oralardan çıkıp başka senaryolar arıyor. Zengin erkek-fakir kız klişesinden onlar da kurtulmak istiyor ”açıklamasını yapmıştı.